Neem contact met ons op

+31 (40) 4015021

 

Taal

Actueel

 • cimt Salesforce.com starterspakket

  december 2012 – Met ons „cimt Salesforce.com-starterspakket” is uw op een cloud gebaseerde CRM-oplossing binnen enkele dagen gereed. Ons starterspakket biedt u advies, implementatie en training voor de secties verkoop, service of marketing – voor een transparante, vaste prijs. Lees hier meer …

   

   

 • Succesvolle klantbijeenkomst over het onderwerp CRM

  "Customer Relationship Management – oud nieuws?" - dat was een stelling met scherpe randjes, die wij in het kader van onze klantbijeenkomst met talrijke vakbijdrages konden weerleggen. Op onze bijeenkomst "Grenzeloos CRM" konden we op 22 november 2012 in Hamburg ongeveer 30 deelnemers verwelkomen. Onze experts legden de deelnemers via voordrachten actuele onderwerpen en technologieën voor, o.a. over: mobiele applicaties, social media en juridische aspecten bij de toepassing van cloud-oplossingen. De agenda van de bijeenkomst vindt u hier. Wilt u meer informatie over de voordrachten? Neem dan desgewenst contact met ons op.

   

   

Hoeveel CRM bevat uw onderneming?

Dankzij de cimt Maturity Check ontvangt u in zeer korte tijd een gestandaardiseerde analyse en een op maat gemaakt voorstel voor uw start met CRM.

 

CRM referentieprojecten

Kom meer te weten over onze expertise en werkwijze in CRM-scenario's aan de hand van gestructureerde projectvoorbeelden – onze CRM referentieprojecten.